Мачът в Плевен решава сезона

Публикувано на пт, 10 окт. 2014
208 четения

“Етър” гостува на “Спартак” в дербито на полусезона в Северозападната “В” група. Мачът е утре от 16:00 ч. в Плевен, като бе изтеглен с ден по-рано заради прякото му предаване по Канал 3.
Двубоят е възлов за първото място, даващо право на влизане в “Б” група. “Спартак” натрупа аванс от 5 точки пред етърци и само победата ги връща в играта, докато при загуба пасив от 8 т. би бил изключително труден за стопяване до края на първенството.
Мача пропускат наказаните Тодор Колев и Венци Димитров от “виолетовите” и Кристиян Григоров от домакините. Добрата новина е, че контузените Иван Петков, Калоян Ангелов и Николай Петров вече тренират и по всяка вероятност ще са в групата за мача.
Както вече писахме, организиран е безплатен превоз – от клуба са отпуснати два автобуса всички желаещи да гледат възловия мач. Сборният пункт е на стадион “Ивайло” в 12:00 ч. в събота, а тръгването е в 12:30 ч. Главен съдия е елитният рефер Георги Йорданов.
Останалите срещи от 9-ия кръг на “В” група са в неделя. Свищовският “Академик” гостува на новака “Ювентус” (Малчика), а ОФК “Павликени” е домакин на силно представящия се т.г. състав на “Левски-2007” (Левски).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново