Малките етърци тръгват за силен турнир в Букурещ

Публикувано на ср, 25 мар. 2015
157 четения

В силен международен турнир ще участват два отбора от детско-юношеската школа на “Етър”. Надпреварата ще бъде в румънската столица Букурещ и стартира на 3 април, а финалите са три дена по-късно.
Турнирът “Cupa Juniorulul 2015” е под егидата на Румънската футболна федерация и ще събере десетки отбори в седем възрасти – най-големите са родени 2001 г., а най-малките – 2007 година.
“Етър” ще участва с два отбора – родени 2001 и 2002 г., които ще бъдат водени от треньора Марин Стефанов. В сайта на организаторите от FC Juniorul Bucuresti на международния футболен турнир бе потвърдена информацията за участието на “виолетовите” надежди и обявени техните съперници в по-голямата възраст.
Родените 2001 г. “боляри” ще играят с “Юниорул” (Букурещ), КСС “Слатина”, “Спортинг Васлуй”, “Петролул” (Плоещ), “Рапид” (Букурещ), “Старс” (Браила), ЛПС “Питещи”, “Динамо” (Букурещ) и “Регал спорт Атлетико Мадрид” (Букурещ).
За по-малките, родени 2002 г., които още не са упоменати официално в програмата, но се очаква да бъдат включени, съперници са румънските “Юниорул” (Букурещ), “Спортинг” (Васлуй), “Юниор” (Галати), “Регал спорт Атлетико Мадрид” (Букурещ), СК “Бакъу”, “Тампа” (Брашов) и българските “Черно море”, “Добруджа”, “Славия” и “Дунав” (Русе).
Срещите от турнира ще се играят на хубава база в Букурещ, която е на Румънската футболна федерация.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново