Малките етърци разбиха с 13:0 “Севлиево” на Футбол 9

Публикувано на чт, 25 окт. 2018
93 четения

Футболистите на “Етър” постигнаха поредната си победа в първенството на Футбол 9. В деветия кръг “виолетовите” приеха “Севлиево” и го разгромиха с двуцифреното 13:0. Това бе шестият им пълен успех от 6 мача, нанизали са 60 гола и са получили само 4. В неделя на етърци им предстои дерби – гостуване на “Янтра-2013” в Габрово, който води в класирането с 8 победи от осем мача.
На Футбол 7 децата на “Етър” също надиграха севлиевци, но с по-скромното 2:0. В своята възраст обаче те са категоричен лидер в групата с 21 точки от 7 поредни победи. Вкарали са 33 попадения и са допуснали само две. В неделя те също гостуват в Габрово на “Янтра-2013”. Втори в класирането са “Болярчета”, които разнищиха като гости “Янтра” с 21:0. Те имат шест победи и едно реми и са с 19 т., а трети е “Локомотив” (ГО) с 18 т.
При децата в подзоновата група “Етър” гостува на “Спартак” (Пл) и се наложи с 5:1. Тимът също е водач в класирането с 16 точки от пет победи и едно реми, а в събота приема “Локомотив” (Др).
Единствено при юношите младша възраст в зоновата група етърци са по-назад в класирането – те са пети с 12 т., но и с мач по-малко от втория “Литекс”, който има 15 т. “Виолетовите” в последния кръг отстъпиха с 2:0 при гостуването си на “Павликени”. Лидер в тази група е “Локомотив” (ГО) с 18 точки.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново