Билетите за мача “Етър” – “Славия” в продажба от утре

Публикувано на чт, 25 окт. 2018
211 четения

В петък ще бъдат пуснати в предварителна продажба билетите за предстоящия мач от 13-ия кръг на Първа лига между отборите на “Етър” и “Славия”. Двубоят е в неделя, 28 октомври, от 15:00 ч. на стадион “Ивайло”.
Цената на билетите остава 8 лв. за възрастни и 4 лв. за студенти, ученици и пенсионери. Те ще се продават в петък на касата пред стадиона от 15:00 до 18:30 ч. и в събота от 10:00 до 18:30 ч. От “Етър Велико Търново” призоваха привържениците да се възползват от предварителната продажба на билетите, за да се избегнат опашките пред касите в часовете преди самия мач.
Образецът на декларацията за придружители на малолетни или непълнолетни лица също може да бъде разпечатана от официалния сайт на клуба и попълнена предварително, за да става по-бързо обслужването на касите преди двубоя. От клуба припомнят, че в деня на мача паркингът пред стадион “Ивайло” трябва да бъде освободен от паркиралите автомобили.
Пенсионери, студенти и ученици, които имат право на намалените билети, задължително трябва да представят документ. Съгласно приетите промени в Закона за опазване на обществения ред при обществени мероприятия вече не се допуска внасянето на алкохол, наркотични вещества, обемисти багажи, храна и напитки на стадиона.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново