Легенда на “Манчестър Юнайтед” се среща с феновете си във В. Търново

Публикувано на пн, 29 окт. 2018
313 четения

На 10 и 11 ноември във Велико Търново ще гостува една от запомнящите се легенди на “червените дяволи” – Лий Мартин. Поводът за посещението е седмият поред Национален събор на феновете на “Манчестър Юнайтед” в България. Мартин ще сподели вълнението на най-верните фенове на английския отбор от провеждащата се по време на неговото гостуване футболна среща между “Юнайтед” и “Манчестър Сити”.
Подготвени са куп изненади и атракции за един от идолите на “червените дяволи”. В чест на Лий Мартин феновете са организирали извънредно провеждане на аудио-визуалния спектакъл “Звук и светлина”. Част от програмата на събора е и представянето на първата официална автобиография на Димитър Бербатов – “По моя начин”. Тогава ще бъде представена и ексклузивно книгата “Манчестър Юнайтед. Историята на един велик футболен клуб в 10 мача”, където е описана и емблематична битка на терена на самия Лий Мартин.
Лий Мартин е четвъртата легенда на английския тим, която гостува в България по покана на родния фенклуб на “Манчестър Юнайтед”. Норман Уайтсайд, Алекс Степни и Артър Албистън са останалите имена, с които българските запалянковци се срещнаха на живо. Тази традиция за канене на бивши легенди и настоящи звезди от “Юнайтед” ще продължи, обещават от фенклуба.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново