Красен Кралев: “Свършихме доста работа, впечатленията ми са отлични”

Публикувано на вт, 13 Дек. 2016
160 четения

Министърът на спорта в оставка Красен Кралев бе на мача между “Локомотив” (ГО) и ЦСКА, за да види резултата от обновяването на стадиона в Горна Оряховица. Преди срещата той отговори на въпросите на медиите.
– Г-н Кралев, какво очаквате да видите на стадион “Локомотив”?
– Досега не съм идвал на този стадион и искам да видя това, което сме свършили заедно с кмета инж. Добрев. Наистина е много хубаво, че успяхме да се справим в срок, дори две седмици предсрочно бе сдаден обектът, за да може днес зрителите да се насладят на това дерби. Съпричастни сме с трагедията в Хитрино и паметта на загиналите ще се почете с едноминутно мълчание, днес не можа да стане официалното откриване, но важното е, че ще има двубой и стадионът се ремонтира. Искаме да видим и нивото, което двата отбора ще демонстрират.
Аз преди година бях в Горна Оряховица и видях каква руина беше тогава стадион “Локомотив”. Впечатленията ми сега са отлични.
– Направеното обаче е частично, пистата също трябва да се прави…
– Нека не коментираме това. Първо ще има избори, нека си спечелим изборите и тогава ще говорим какво може да се направи. Но аз съм изключително доволен от програмата за обновяване на инфраструктурата, която успяхме да осъществим през последните две години, така че продължаваме напред. Ако народът ни гласува доверие за още 4 г., мисля, че ще има още много спортни обекти да се откриват.
– Във Велико Търново също два обекта чакат, належаща е нуждата от тренировъчен терен…
– В момента не мога да коментирам, нека минат първо изборите и ако хората ни гласуват доверие, ще продължим да работим.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново