Канго клас “Емоция, здраве и спорт” направи СК “V-Dance” – Велико Търново

Публикувано на пн, 27 юни 2016
457 четения

“Емоция, здраве и спорт” – това беше мотото на третия поред проведен Канго клас на организаторите от СК “V-Dance” – Велико Търново. 40 жени и мъже спортуваха заедно, като масовата тренировка с фестивален характер се проведе в зала за спорт в центъра на старата столица. Гост-инструктори този път бяха Гергана Господинова, София Господинова и Мария Петрова от Стара Загора, които са инструктори по kangoo power.
В ролята на домакини отлично се представиха отново Валентина Караиванова – председател, хореограф и треньор на СК “V-Dance”, инструктор Аеробни дисциплини, Конструктивна аеробика и Dance-hot kangoo; Паола Босева – помощник-треньор на СК “V-Dance” и инструктор Конструктивна аеробика, Dance-hot kangoo и Табата.
Този път имаше и нещо ново, което беше представено от Валя и Паола за първи път в старата столица: Port de Bras – Body de Luxe – нова спортно-танцувална дисциплина, представена пред великотърновци. Плавни движения, носещи индивидуалния почерк на водещия инструктор, включване на всеки мускул на тялото в движения, преминаващи от плавно натоварване до нежно разтягане.
Като вълнуващо, зареждащо и неповторимо определиха събитието участниците, организаторите също са изключително доволни и очакват с нетърпение следващите събития.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново