Избраха Даниел Костадинов за президент на ОФК “Локомотив” (ГО)

Публикувано на пн, 28 сеп. 2015
522 четения

Председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Даниел Костадинов бе избран и за председател на Управителния съвет на “Локомотив” (ГО). Общото събрание на клуба увеличи състава си от пет на седем души.
От поста си бе освободен Бончо Генчев, който не присъства на събранието. Новият Управителен съвет включва председателя му Даниел Костадинов, Николай Рашков, Михаил Ченков, Огнян Стоянов, Николай Цачев, Ангел Минчев и Владимир Русев.
Отчет за последната финансова година направи Огнян Стоянов. Около половин милион са приходите и разходите на клуба от 1 юли 2014 до края на август 2015 г. Половината приходи – 245 000 лв., са от Общината, 180 000 са от рекламни договори, а близо 12 000 са от спонсорства и дарения. От билети, абонаментни карти и телевизионни права са още близо 45 000 лв.
Основната част от разходите – над 330 000 лева, са за заплати и премии. Над 40 фирми са помагали на клуба през годината. Въпреки че спонсорите и рекламодателите намаляват, “Локомотив” все още е в добро финансово здраве и няма неизплатени заплати и премии, както и просрочени задължения, стана ясно от отчета.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново