Иван Вутов: “Играхме добре след почивката, не заслужавахме да загубим”

Публикувано на пн, 17 юли 2017
174 четения

“Мисля, че не ни достигна малко опит и рутина в средата на терена. Първото полувреме загубихме средата на терена и оттам ни дойдоха проблемите. Липсваше ни последният пас. Незаслужено загубихме, тъй като съперникът стигна само няколко пъти до вратата и от две ситуации ни вкара два гола. Второто полувреме абсолютно беше в наша полза и искам да благодаря на момчетата. Ако играем така, няма да имаме проблеми.
Станислав реши да изненадаме съперника и може би и занапред ще залагаме на 3-5-2, тъй като имаме подходящите хора. Това е една схема, която дава много нападателна мощ и се нуждаем от малко усъвършенстване в лявата страна – Димо Атанасов не беше на висотата, която искахме, както направи от другата страна Сашо Александров. Ако намерим един по-креативен футболист, който да даде головия пас, схемата ще се получи. Не искам обаче да коментирам селекцията, Станислав Генчев се занимава с това.
Има много равностойни отбори, които са от нашето ниво. Времето ще покаже какво класиране ще заемем, в четвъртия-петия кръг нещата се изясняват, отборите влизат във форма и тогава ще стане по-ясно нашето място в групата.”
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Ангел ГАНЦАРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново