Халфът Божидар Кацаров зарадва малки футболисти с подаръци и тренира с тях

Публикувано на вт, 6 апр. 2021
245 четения

Чудесен жест към подрастващите футболисти направи халфът на “Етър” Божидар Кацаров, който в почивните дни зарадва млади футболисти от родната Стара Загора. Кацаров, който е юноша на “Берое”, бе първият гост в новата Youth Stars Academy.
Футболистът се срещна с треньорите и децата на базата на “Верея”, след което се включи в тренировъчния процес и показа на малките как да тренират. Накрая имаше изненади – раздаде подаръци на децата, а на треньорите подари свои екипи на “Етър” с № 44.
“Огромни благодарности към Божидар Кацаров! Освен че раздаде подаръци на треньорите и децата, той се включи в тренировъчния процес, който с негово участие премина повече от перфектно!”, съобщиха треньорите на академията Никола Миренски и Стелиян Евтимов.
“Искам да благодаря на моите много близки приятели за поканата и възможността да видя как работят и колко професионално подхождат към децата. Пожелавам ви успех занапред и дано с ваша помощ футболната общност в Стара Загора след време да наблюдава ваши кадри в националния отбор”, пожела им Кацаров.
Още една възможност за желаещите да спортуват деца има от няколко дни в Стара Загора. Бившите играчи Никола Миренски и Стелиян Евтимов създадоха школа за индивидуални тренировки по футбол, от която могат да се възползват както деца, които вече тренират, така и такива, които тепърва искат да го направят. Първата тренировка за желаещите винаги ще е безплатна, след това заедно с родителите ще се преценява как ще бъдат структурирани останалите занимания. В работата с вратарите на двамата ще помага Даниел Бакърджиев, който за известно време бе част от Академията на “Берое”. Тренировките ще се водят на базата на ФК “Верея” в квартал “Кольо Ганчев”.
Божидар Кацаров бе първият гост, а в заниманията ще се включват и още добре познати имена от родния футбол – юношата на “Берое” и настоящ играч на “Локомотив” (София) Денислав Станчев, бившият играч на “зелено-белите” и настоящ на “Арда” Милен Желев, националът Илиан Илиев и други.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново