Гостът от “Манчестър Юнайтед” позна: Иван Петков вкара, “Етър” близо до влизане

Публикувано на вт, 2 май 2017
129 четения

Разбира ли Артър Албистън от футбол? Отговорът е ясен от само себе си, след като има близо 500 мача с екипа на “Манчестър Юнайтед”, сега е официално лице на клуба и работи в “Манчестър Юн тв”.
Оказва се обаче, че британецът разбира и от прогнози. Преди тръгването на “Етър” за мача в столицата с ЦСКА-2 Албистън се срещна с футболистите и им пожела успех. По време на срещата на стадион “Ивайло” той обаче изведнъж попита: “Кой е централният нападател?”. Футболистите изтикаха пред него Иван Петков, който по-често този сезон влиза като резерва. “Утре ще вкараш гол”, заяви Албистън. “Ще биете и ще влезете предсрочно в елита”, каза легендата на “червените дяволи”. Домакините му обясниха, че до края има пет кръга, а преднината на “Етър” е само 3 точки. “Ще влезете предсрочно”, настоя Артър Албистън и пожела успех на “виолетовите”.
Така и стана. В неделя Иван Петков влезе пак като резерва, но за пореден път се разписа в противниковата врата, а с провалите на “Септември” и “Витоша” на път е и втората прогноза за предсрочно влизане да стане факт. Дано етърци продължат победния си ход!
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново