Голове на Симеон Иванов и Красен Трифонов донесоха победата на ОФК “Павликени”

Публикувано на вт, 19 окт. 2021
145 четения

В Павликени едноименният тим се поздрави с успех 2:0 над “Дреновец” в мач от 11-ия кръг на Северозападна Трета лига. Съперниците предложиха безкомпромисна битка на тежкия терен, като през първата част имаше относително равновесие с минимално игрово предимство за домакините.
След почивката топката се разиграваше предимно пред наказателното поле на гостите. Симеон Иванов влезе като резерва за “Павликени” и именно той беше в епицентъра на опасностите пред отсрещната врата. Два пъти имаше възможност да вкара с глава, но не успя. Това стана факт в 65-ата минута, когато капитанът Красен Трифонов центрира, настана суматоха пред вратата на “Дреновец” и Симеон Иванов откри резултата с крак. После отново той беше в основата на голова опасност, но шутира в аут, вместо да подаде на Йордан Йорданов. Малко преди края на мача опитният Красен Трифонов финтира бранител и фиксира окончателното 2:0.
“Павликени”: Венцислав Димитров, Атанас Фиданин, Тихомир Маринов, Ивайло Маринов, Георги Христов, Хюсеин Вейсов, Даниел Йорданов, Йордан Йорданов, Тодор Чирпанов, Мартин Ширтев, Стефан Гинчев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново