Фло Боджадж замесен в трансферна сага

Публикувано на ср, 17 юни 2020
221 четения

Нападателят на “Етър” Флорент Боджадж бе намесен в здрава трансферна сага, като името му спрягат за ново попълнение поне три родни отбора. Единственото сигурно е, че досегашният му договор с “виолетовите” изтича, но дали ще остане занапред, или ще премине в друг отбор е все още в сферата на предположенията.
“Фло Боджадж е един истински мъж. Той е само на няколко тренировки, но е силна фигура. Неговият договор изтича, но той каза, че ще защитава “Етър” до последно, което му прави чест. Има минимален шанс за нов договор, но има добра оферта. Той е един играч, който ще си тръгне през парадния вход на стадион “Ивайло”, коментира след победата над “Дунав” треньорът Петко Петков, което отприщи предположенията на медиите.
“Ботев” (Пловдив), “Пирин” и ЦСКА-1948 са имената на клубовете, за които е спряган Боджадж. От Пловдив обявиха, че се били свързали и са в напреднали преговори с нападателя, който щял да премине при тях като свободен агент. “Пирин” също бе замесен в сагата, тъй като е бившият отбор на Боджадж, откъдето той дойде в “Етър”, а сега стяга здрава селекция за елита. Вчера обаче от “Пирин” съобщиха, че са се отказали от привличането на Фло, тъй като имат вече петима нападатели.
ЦСКА-1948 е третият клуб, който също влязъл в контакти с Боджадж. Новакът в елита също прави впечатляваща селекция след идването на треньорския пост на Красимир Балъков. Именно Балъков пък бе човекът, който привлече Боджадж в “Етър” през юли 2018 г.
Засега обаче косоварът си е футболист на “Етър”, с който има да играе още 5 мача да края на сезона, а после всичко е възможно.
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново