Пистата на стадион “Ивайло” отново ще работи и вечер

Публикувано на ср, 17 юни 2020
123 четения

От сряда откритата лекоатлетическа писта в Спортен комплекс “Ивайло” ще бъде отворена за спортуващите великотърновци и във вечерните часове. В делничните дни всеки, който желае, ще може да ползва съоръжението от 6,30 до 9,30 ч. сутрин, както и от 19,30 до 21,30 ч. вечер. Графикът е съобразен с тренировките на лекоатлетите. В празничните и почивните дни пистата ще бъде отворена за великотърновци от 6,30 до 20,30 ч.
Остава в сила организацията на достъп – през Вход 3 от северната страна на стадиона. От Общинско предприятие “Спортни имоти и прояви” апелират спортуващите да спазват дистанция от 1,5 метра помежду си, да няма струпвания на хора по пистата или по трибуните.
Не се допуска консумацията на храни и напитки на територията на СК “Ивайло” (с изключение на вода и други безалкохолни освежаващи напитки, които всеки спортуващ лично носи за собствена консумация по времето на тренировката). Пластмасовите бутилки за напитки и други отпадъци се изхвърлят задължително в кошовете за отпадъци. Забранено е влизането на тревните площи, пушенето и употребата на алкохол на стадиона.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново