Евроквалификации за юноши започват от днес във В. Търново и Г. Оряховица

Публикувано на вт, 10 окт. 2017
110 четения

Велико Търново и Горна Оряховица от днес са домакини на срещи от Европейските квалификации по футбол за юноши до 17 години. Четири отбора от Група 11 ще се борят за класиране на финалите за Европейско първенство в тази възрастова група. В Група 11 са отборите на България, Ирландия, Украйна и Азербайджан.
Първият мач на България е срещу Украйна днес от 18:30 ч. на стадион “Ивайло”. Преди това от 16 ч. на стадион “Локомотив” в Горна Оряховица е срещата Ирландия – Азербайджан.
На 13 октомври (петък) от 16.00 ч. на стадион “Локомотив” ще играят Азербайджан срещу Украйна, а от 18.30 ч. на стадион “Ивайло” е мачът на България срещу Ирландия. На 16 октомври (понеделник) от 18.30 ч. на стадион “Ивайло” е срещата Ирландия – Украйна, а по същото време на стадион “Локомотив” в Горна Оряховица ще се играе мачът България – Азербайджан.
Схемата на игра е всеки срещу всеки, а първите два отбора в групата се класират за следващия елитен кръг от квалификациите. Право на участие там ще имат и 4 от най-добрите трети отбори от всички групи.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново