Етърци чисти от Covid-19, школата с изцяло нова пълна екипировка

Публикувано на чт, 6 авг. 2020
231 четения

Футболистите от представителния отбор на „Етър“ са чисти от Covid-19. Тоава стана ясно след проведените задължителни тестове за коронавирус, които се оказаха отрицателни. Така старши треньорът Петко Петков ще може да разчита на всички картотекирани играчи за първото гостуване на „Царско село“.

Абонаметни карти за новия сезон пуска в продажба клубът, съобщи  административният директор Страцимир Тинчев. Желаещите да си закупят трябва да представят в канцеларията на клуба на стадион „Ивайло“ до следващата сряда снимка, дата на раждане и трите си имена. Картите ще са лични и не могат да бъдат преотстъпвани. Цената на карта за възрастен за целия сезон е 80 лева. Младежи на възраст от 10 до 18 години и пенсионери над 65 години ще плащат по 40 лева за карта. За лица със специални потребности картите са по 30 лева. ВИП картите струват по 600 лева, като освен място в ложата осигуряват паркинг, кетъринг и наблюдаване на срещите на отбора като гост. Притежателите на карти ще получават и отстъпка от 10 % във фенмагазина.

Променена е и клубната политика по отношение продажбата на билети. В деня на мача цената им вече ще е 10 лева, а при предварителна продажба – 7 лева. По десет лева ще струват билетите за домакинствата на ЦСКА- София и „Левски“ (София). Децата на възраст до 10 години ще гледат двубоите на етърци безплатно, както и до сега, но задължително с придружител и декларация.

Нова екипировка  от италианската марка Givova на стойност над 10 000.лв. получиха част от възпитаниците на школата на „Етър“. Пълните комплекти, които включват официален екип, тренировъчен, екип за свободно време и раници, са осигурени от лидера в производството на продукти за дезинфекция и от  най-голямата агенция за недвижими имоти в страната. Основна част от  сетовете отиват за дублиращия отбор на виолетовите, който  започва участие в Трета лига, както и за състава в елитната юношеска група  U 15. Помощта за школата  е в съответствие и на новата клубна политика за налагане на местни таланти, като вече няколко юноши са част от първия отбор на „Етър“ – това явно се харесва и на водещите местни компании, които са решили да подпомогнат  формациите на клуба.

Анатоли ПЕТРОВ

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново