Етърци отнесоха в Свищов “Академик” два пъти с по 4:0

Публикувано на ср, 28 сеп. 2016
158 четения

В третия кръг на първенството при юноши младша възраст за сезон 2016/2017 г. отборът на “Етър” категорично победи домакините от “Академик” (Св) с четири безответни гола.
В началото на първото полувреме играта бе равностойна, но това се запази само до около 15-ата минута. След това отборът на “Етър” доминираше в мача. В 20-ата минута Мартин Нацкин се оказа на върха на една многоходова комбинация и даде преднина за гостите – 0:1. Надмощието на “болярите” продължи, но само добрите намеси на вратаря на домакините и неточните удари на нападателите във “виолетово” запазиха резултата до 40-ата минута, когато Христо Иванов след центриране от корнер направи резултата 0:2.
Второто полувреме двубоят продължи по същия начин, домакините нямаха удари към вратата на гостите, но прибързаните действия на последните не даваха нужния резултат. Логичното обаче се случи и в 59-та минута, когато Кольо Станев проби през центъра и с неспасяем удар матира вратаря на “Академик” за 0:3. В 65-ата минута Христо Кънчев оформи крайното 0:4 за “Етър”.
При децата “Етър”, който играе с година по-млади футболисти, също помрачи празника на Свищов и дублира резултата на “батковците” срещу “Академик” – 4:0.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново