Етърци надиграха “Локо” в Г. Оряховица, правиха влакче

Публикувано на вт, 7 юни 2016
211 четения

Чудесен успех постигнаха футболистите на “Етър”, родени 2004 година. Малките етърци участваха в турнир на БФС в Горна Оряховица, който се организира по Програма за развитието на детския футбол. Негов организатор е Зоналният съвет на БФС – В. Търново.
Десетте отбора от областта бяха разделени в две групи. Етърци бяха заедно с тимовете на “Янтра 1919” (Габрово), “Янтра” (П. Тръмбеш), “Ботев” (Златарица) и “Аркус” (Лясковец). В другата група бяха домакините от “Локомотив” (ГО), заедно с “Академик” (Св), “Левски” (Стражица), “Росица” (Поликраище) и “Павликени”.
В групите вчера отборите играха всеки срещу всеки, като мачовете бяха от две полувремена по 15 минути и бяха съставени от осем полеви играчи плюс вратар.
Очаквано първенци в двете групи станаха съставите на “Етър” и “Локомотив” (ГО), които днес по обяд играха финал за първото място. “Виолетовите” надежди се наложиха с 1:0 и спечелиха турнира, като след последния съдийски сигнал направиха “влакче на победата” на своите горнооряховски съперници. “Етър” получи заслужено купата за първото място в надпреварата.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново