Етърки със загуба след седем поредни победи

Публикувано на ср, 11 Ное. 2020
107 четения

Женският тим на “Етър” допусна изненадваща първа загуба в първенството на “А” група, като падна с 2:1 при гостуването си на новака “Барокко” (София), който досега имаше само една победа през сезона. “Виолетовите” едва събраха отбор за гостуването, като сред резервите бяха записани само една вратарка и контузената Недред Заструг, която все пак влезе в края на мача. Старши треньорът Валентин Витанов пък бе болен и не води отбора в столицата.
Домакините откриха резултата преди почивката чрез Славина Ангелова. Етърки атакуваха по-често, но така и не вкараха създадените положения. Деница Семкова след почивката вкара втория гол за домакините, а Цветана Манчева се разписа за “виолетовите”, но това не бе достатъчно.
“Етър” опази третото си място с актив от 22 точки след 7 победи, 1 реми и 1 загуба. В дербито на кръга НСА – “Локомотив” (Пд), което противопостави двата тима без загубена точка и без допуснат досега гол, шампионките от НСА спечелиха с 2:0. Те водят с 27 точки, следвани от “Локо” (Пд) с 24, етърки са трети с 22 т. В следващия кръг “болярките” приемат “Пирин лейдис” в неделя от 11 ч., като мачът ще бъде предаван пряко по Нова спорт.

сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново