Етърки до 15 г. разбиват в Севлиево

Публикувано на вт, 28 февр. 2023
214 четения

Момичетата на “Етър” до 15 години започнаха блестящо календарната 2023 г. “Болярките” спечелиха първия си турнир в Севлиево от държавното първенство, като победиха всички съперници, без изобщо да допуснат гол във вратата си!
Възпитаничките на треньора Валентин Витанов първо разгромиха домакините от “Севлиево лейдис” със 7:0. По два гола за победата нанизаха Моника Бориславова и Румяна Страхилова, а по един добавиха Карина Попова, Лора Василева и Теодора Димитрова. Втората победа бе срещу “Янтра” (Габрово) с класическото 3:0. Попаденията за успеха вкараха Карина Попова, Лора Василева и Румяна Страхилова.
В третата си среща етърки биха и “Дунав” (Русе) с 1:0 с победен гол на Лора Василева. Това донесе на талантливите “болярки” и купата за първото място в турнира.
Състезателките от “Етър” посветиха спечеленото отличие на Александър Нанков, Антон Дончев, Христо Давидков, Антон Георгиев, Иван Пъргавелов, Николай Вачев, Даниел Георгиев и Светослав Алексиев, благодарение на които бе осъществен едноседмичният подготвителен лагер на отбора в Златоград. По време на лагера женският тим на “Етър” изигра и две контроли, като би в гръцкия град Ксанти местния тим “Цариците на Тракия” с 1:0 и завърши наравно 2:2 срещу юношите на “Златоград”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново