Емил Грозев вече е възстановен, “Етър” си върна и Цветан Петров

Публикувано на чт, 20 авг. 2015
390 четения

В “Етър” решиха проблема в центъра на защитата, оформил се след напускането в последния момент на Тихомир Трифонов. Треньорският щаб разчиташе да използва в първенството трима играчи за средата на защитата – Емил Грозев, Михаил Минков и Тихомир Трифонов, и преотстъпи младия Цветан Петров.
Трифонов обаче си тръгна ден преди мача с “Ювентус” (Малчика), а Емил Грозев бе контузен и това наложи да се търсят други варианти за защитита в първия официален мач.
Емил Грозев обаче вече е напълно възстановен и на него ще може да се разчита за важното гостуване на “Кариана” (Ерден), съобщиха от клуба. Освен това в отбора отново бе върнат и Цветан Петров, така че в момента “виолетовите” разполагат точно с 20 налични футболисти.
Първото гостуване за сезона е утре. Мачът с новака “Кариана” бе преместен за петък от 18:00 ч., тъй като ще бъде предаван пряко по Канал 3. Етърци тръгват за Монтана утре преди обед.
Оказа се, че и в Ерден се точат за първото място в крайното класиране, въпреки загубата си с 2:0 първия кръг от “Левски-2007”. “Поставям голяма цел – първото място! Много съм доволен от работата в клуба на треньора Георги Владимиров и футболистите. Те получават навреме заработеното, няма забавени с ден, дори с час плащания. Бизнесът ми върви и се разплащам навреме. Базата е обновена и вече имаме затревено и изкуствено игрище, плюс нова съблекалня. Поддържам ресторант, който е на разположение на футболистите. Освен това стадиончето има 120 покрити места”, похвали се шефът на клуба Милан Йосифов. Той обичал футбола от малък, бил и футболист, и съдия и мечтаел да види своя отбор в професионалния футбол.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново