Две нули между “Банско” и“Локо” (ГО)

Публикувано на пн, 17 авг. 2015
176 четения

“Банско” и “Локомотив” (ГО) не се победиха в мач от 4-ия кръг на “Б” група – 0:0 на стадион “Свети Петър” в Банско пред около 150 зрители. Опитите на домакините да запишат първите три точки в новото първенство останаха напразни. Играта се водеше повече в центъра на терена през първата част на двубоя, като положения пред двете врати почти липсваха. Мартин Райнов излезе срещу вратата под ъгъл, но не успя.
След почивката домакините натиснаха. В 60-ата минута след изпълнение на ъглов удар от няколко метра включилият се в помощ на нападението Йордан Лечов с глава разтресе напречната греда на гостите.
До края на срещата пропуски за “козлите” направиха Атанас Чепилов, Янислав Иванов и Борислав Хазуров. За горнооряховци възможност имаше пред Димитър Байдаков, но отново не падна гол. “Стана здрав и нервен мач, в който отбелязалият гол щеше да спечели. Фиданин се откъсваше сам срещу вратаря в 20-ата минута, но реферът отсъди обратен фаул. Мога да посоча и други примери за отсъжданията, но няма да променя нещата”, сподели треньорът Сашо Ангелов.
“Локо” (ГО): Колев, Харизанов, М. Иванов, Пенев, Фиданин, Михайлов, Димитров, Желев (90+1 Н. Иванов), Райнов, Трифонов, Балъков (82 Байдаков).
19-годишният халф на ЦСКА Сава Савов ще играе за горнооряховския“Локомотив” през новия сезон в“Б” група. Двата клуба се разбраха за юношата, като армейците няма да имат финансови претенции за първия му сезон в Горна Оряховица.“Локо” ще трябва да плаща за Савов, ако той се утвърди за още един сезон или пък бъде продаден в друг клуб. Савов тренира с “Локо” от две седмици, така че вече не е нов за отбора. Новата придобивка на “Локо” е от Сливен. Има мачове и голове за всички формации на ЦСКА при юношите, а в двубоя срещу “Литекс” от последния кръг м.г. в “А” група направи дебют и за мъжете.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново