Дублиращият тим на “виолетовите” ще разчита на юноши 2003/2004 г.

Публикувано на пт, 9 юли 2021
125 четения

Сериозно подмладен ще бъде дублиращият отбор на “Етър”, който за втора поредна година ще участва в първенството на Северозападната Трета лига. Основната част от тима – футболистите, набор 2001 и 2002 г., преминаха в мъжкия отбор заедно с досегашния старши треньор Марин Стефанов.
Въпреки това обаче ръководството на “Етър” реши да запази втория отбор, който да трупа опит срещу мъжете в Трета лига, вместо да играе в елитната U19 група. Старши треньор на “Етър-2” ще бъде Николай Катъров, а треньор на вратарите – Александър Александров.
Отборът ще бъде съставен от юноши, родени 2003 и 2004 година, като вече е оформена група от 18 играчи. Първата контрола е утре в Горна Оряховица срещу местния “Локомотив”. На 14 юли етърци гостуват за проверка на “Янтра” (Полски Тръмбеш), а на 21-ви – на ОФК “Павликени”. На 28 юли е контролата в Дряново срещу местния “Локомотив”, а последната проверка е на 1 август в Попово. “Водим активна подготовка, тренираме всеки ден двуразово”, съобщи треньорът Николай Катъров.

сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново