Дубълът на “Етър” загуби с 3:0 в Дреновец

Публикувано на вт, 7 сеп. 2021
51 четения

Дублиращият отбор на “Етър” отново игра добре, но допусна загуба с 3:0 при гостуването си на “Дреновец” в Северозападната Трета лига. С два гола се отличи Любомир Веселов от домакините, който създаде още няколко положения пред вратата на малките “боляри”. Той откри резултата в средата на първата част, когато Георги Илиев го изведе сам срещу пазилия на вратата на “Етър” Ангел Мартинов.
“Виолетовите” не залагаха на дефанзивен футбол и чест прави на подмладения отбор, че непрекъснато търсеше атаката и изравнителен гол. Минималният резултат се запази чак до 77-та минута, когато при атака на гостите последва контра и капитанът Александър Веселинов удвои след пас на влезлия като резерва Гълъб Герасимов.
Секунди по-късно Любомир Веселов се разписа за втори път, възползвайки се от подаване на Людмил Николов. В друга ситуация двамата размениха ролите си, но Николов не вкара. След удари на Веселов и Денис Димитров топката беше избита от голлинията.
Етърци заемат 14-ото място с 3 точки, а на 11 септември от 17 ч. приемат “Партизан” (Червен бряг).
“Етър-2”: Ангел Мартинов, Траян Димитров, Борис Генчев, Димитър Колимечков, Ивалин Петков, Ивелин Иванов, Иво Ганев, Калоян Ненчев, Калоян Митев, Север Алиев, Светломир Събев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново