Днес се тегли жребият за първенствата на децата и юношите на Северозапад

Публикувано на пт, 26 авг. 2016
217 четения

Жребият за новото Зонално първенство на детско-юношеските отбори ще се тегли днес от 11 ч. след срещата между ръководството на Зоналния съвет на БФС във В. Търново и представителите на школите от Северозападна България.
При юношите старша възраст заявка за участие са подали 8 отбора, съобщи секретарят Игор Бакьов. В жребия ще участват “Етър”, “Локомотив” (Г. Оряховица), “Изгрев” (Царевец) и “Янтра” (П. Тръмбеш) от нашия регион, както и “Бдин” (Видин), “Спартак” (Плевен), “Първа атомна” (Козлодуй) и “Чардафон” (Габрово).
11 клуба се очаква да се включат при юношите младша възраст и децата. Тук са “Етър”, “Локомотив” (Г. Оряховица), “Академик” (Свищов), “Янтра” (П. Тръмбеш), ОФК “Павликени”, ОФК “Трявна”, ФК “Севлиево”, “Янтра” и “Чардафон 1919” (Габрово), “Спартак” (Плевен).
В групата U15 се очертават 9 състава: “Етър”, “Локомотив” (Г. Оряховица), “Монтана”, “Бдин” “Литекс” (Ловеч ), “Ботев” (Враца), “Спартак” (Плевен), “Янтра 1919” и “Янтра” (Габрово).
12 са отборите в шампионата на Футбол 7 и Футбол 9, като най-масирано е присъствието на предстовители на Габрово и В. Търново. От Габрово са се записали “Янтра”, “Янтра 1919”, “Янтра 2013”, “Орловец 94” и “Чардафон 1919”. Старата столица пък е представена от “Етър”, “Болярчета” и “Алекс ОК” (Шемшево), за който играят момчета от “виолетовата школа”. В списъка са още “Локомотив” (Г. Оряховица), “Академик” (Свищов), “Локомотив” (Дряново) и ФК “Севлиево”. Към Зоналния съвет е и първенството на Футбол 5, но то се администрира от предсадателя на Областния съвет на БФС в Габрово Георги Трендафилов.
Юношите младша възраст и децата започват на 10 септември (събота), Футбол 7 и 9 на следващия ден 11.09. (неделя), U15 на 15.09. (четвъртък), а старшата възраст на 21.09. (сряда).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново