Децата на “Етър”, родени 2005 и 2008 г., с покани за силен национален турнир

Публикувано на чт, 6 апр. 2017
233 четения

Покани за участие в изключително силен национален турнир в Дряново получиха децата на “Етър” в две възрасти – родени 2005 и родени 2008 година. Великденският детски футболен турнир ще се проведе в Дряново от 8 до 12 април, като мачовете ще се играят на обновените стадион “Локомотив” в Дряново и “Републиканец” в Царева ливада.
По 16 отбора от цялата страна, разпределени в четири групи по 4 отбора, ще участват в надпреварата за отличията. На Футбол 9 за набор 2005 г. отборът на “Етър” с треньор Стефан Ангелов е в една група със съставите на “Локомотив” (София), “Спартак” (Плевен) и “Черноморец” (Балчик). Сред останалите участници са отбори като “Левски”, “Лудогорец”, “Берое”, “Миньор”, “Локо” (ГО) и др. По регламент напред продължават първите два тима от група, като ще играят в четвъртфиналите. Вторите два пък отиват за разпределение на 9-16 място.
Етърци стартират на 8 април от 11 ч. срещу “Спартак” (Пл) в Дряново, на следващия ден от 9 ч. играят с “Локо” (Сф) в Царева ливада, а на 10 април от 15:30 ч. с “Черноморец” (Балчик). Четвъртфиналите и полуфиналите са на 11-и, а финалните мачове – на 12 април.
На Футбол 5 е надпреварата при родени 2008 г. Етърци с треньор Цветан Райков са в група с “Черно море” (Вн), “Локомотив” (Пд) и ДЮФК “Шампионите” (Варна). Те стартират срещу “Шампионите” на 8-и от 13:30 ч., ден по-късно от 11 ч. играят с “Черно море”, а на 10-и по същото време – с “Локо” (Пд). Както и при по-големите, първите два от група продължават за 1-8 място, а вторите два – за 9-16 място.
Турнирът се организира от “Локомотив” (Др) с председател Тодор Георгиев по повод на 90 г. организиран футбол в града. Патрони на надпреварата са известните футболисти Пламен Николов, Станислав Генчев, Светослав Дяков и Мартин Луков.
Тържественото награждаване и закриване на турнира е на 12 април от 14:30 ч.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново