Даниел Костадинов остава начело на “Локомотив”

Публикувано на пн, 8 авг. 2016
191 четения

Президентът на ОФК “Локомотив” (ГО) Даниел Костадинов заслужи нов управленски мандат начело на футболния клуб. Председателят на Общинския съвет единодушно бе преизбран от 41 делегати, участвали в Общото събрание на общинския футболен клуб. Той предложи съставът на клубната управа да бъде разширен до 9 членове. Мястото в клубното ръководство запазиха Ангел Минчев, Огнян Стоянов, Николай Рашков, Николай Цачев, Михаил Ченков.
Новите в управата са инж. Евгени Иванов, инж. Емил Кълчишков и Димитър Николов. Председателят настояваше в УС да има представител и на феновете, но привържениците отказаха да излъчат свой представител, декларирайки безрезервната си подкрепа към избраното ръководство. 600 000 лв. струва завръщането на “Локомотив” в “А” група, става ясно от финансовия отчет на Даниел Костадинов. Това е с около 200 000 лв. по-малко от усвоения бюджет от победителя в групата “Дунав” (Рс). Николай Рашков разсея категорично слуховете за баснословни заплати на някой от новите попълнения.
Фонд работна заплата е един от най-малките, да не кажа, че и най-малкият в групата. Постигнали сме взаимноизгодни условия с всеки един от картотекираните състезатели, декларира Рашков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново