Дани Младенов: “Ще дойде моментът, когато ще бележим”

Публикувано на чт, 15 сеп. 2022
73 четения

“Честно казано, очаквах доста по-тежък мач в Перник, тук феновете и обстановката предразполагат по-тежък мач. Добро впечатление ми направи нашият отбор, създадохме доста положения. За жалост, не можахме да си реализираме стопроцентовите ситуации. Ако бяхме отбелязали, най-вероятно щяхме да си тръгнем с трите точки. Но позитивно е, че такъв мач “Етър” игра добре. Хубаво е, че се създава, сега не вкарваме, ще дойде моментът, когато ще влизат положенията и ще берем плодовете.
Не мога да кажа, че нямаме класа, пропуснатите до момента положения са просто липса на късмет. Изиграхме 3-4 мача на неблагоприятни терени, знаем какви са условията във Втора лига, дори и в Перник. Може би това ни изигра лоша шега. У дома успяваме да си вземем мачовете и да вкарваме голове. Има и нови футболисти, трябва малко да се напаснем в стила и играта. В средата на първенството всички ще сме се опознали и ще си реализираме положенията.
Задачата е ясна, не искам да кажа предварително, че ще я изпълним, за да не стане като миналата година. Малшанс ни попречи да го направим, но като цяло твърдя, че сме пак най-добрият отбор. Надявам се тази година да нямаме проблеми, въпреки че в “Б” група се играе много трудно, има много отбори, от които трудно се взимат точки, особено навън. Това понякога ни пречи да побеждаваме. Дано занапред ни влизат положенията, които създаваме, и смятам, че няма да имаме проблем”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново