Бончо Генчев започна в “Етър”, Мартин Дойчев е новият ст. треньор

Публикувано на чт, 25 юни 2015
648 четения

Мартин Дойчев

Бончо Генчев започва работа в “Етър” и поема изпълнителната власт. Както вече писахме, при напускането си на президентския пост в “Локомотив” той обяви, че има визия за развитието на “виолетовите”, но нещата още не бяха факт. Вчера обаче самият Бончо Генчев потвърди, че вече работи за великотърновския тим.
Заедно с президента на клуба Александър Нанков той е провел работна среща с кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов, който го е поздравил с добре дошъл и е поискал да му бъде представена писмена концепция за развитието на футболния клуб и ролята на Общината в него.
“На този етап не е уточнявана длъжността ми, тъй като първо трябва да приключа юридически взаимоотношенията си с “Локомотив” (Г. Оряховица). След това ще говорим за назначение и така нататък. Сега е важно да стартираме подготовката”, коментира Бончо Генчев.
Мартин Дойчев е новият старши треньор на “виолетовите”. Името му бе обявено вчера по обяд от самия Бончо Генчев.
Роден е на 16 март 1970 г., юноша е на “Локомотив” (Сф), като е част от поколението на Димитър Васев, Антон Велков, Павел Дочев и др. Бил е футболист още на “Янтра”, “Локомотив” (Дряново) и “Локомотив” (Мездра). През 1998 г. е привлечен от Пламен Марков във “Видима-Раковски” и вече 17 години е в севлиевския клуб. Мартин Дойчев е бил треньор на всички възрасти в школата, 4 години е директор на ДЮШ, пом.-треньор на Антон Велков в мъжкия тим, един сезон е водил лично и първия отбор.
“Етър” започва подготовка в понеделник, но Мартин Дойчев ще се присъедини около 4 юли, когато приключи официално взаимоотношенията си с “Видима-Раковски”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново