Бивш треньор на “Локо” (ГО) с Covid-19

Публикувано на чт, 18 юни 2020
558 четения

Бившият старши треньор на горнооряховския “Локомотив” и настоящ селекционер на младежкия национален отбор по футбол Александър Димитров е заразен с коронавирус. Той е дал положителната проба в понеделник.
Димитров е трябвало да води практическо упражнение на треньорите – кандидати за Лиценз А към Треньорската школа в НСА. Непосредствено преди началото обаче обучаващите са били информирани, че занятието им пропада, тъй като Сашо Димитров е с коронавирус. Той е вдигнал температура и треньорите от цялата страна са били разпуснати.
Първият тест на Димитров бил положителен, а днес ще излезе резултатът от втората му проба. В момента се установява с кого е контактувал Димитров – футболисти и близки. Състоянието на селекционера на младежките ни национали не било тревожно, Димитров се чувствал добре и е у дома си.
Александър Димитров бе старши треньор на “Локомотив” (ГО) допреди две години, като под негово ръководство тимът изпадна от Първа лига. Той бе заменен от сегашния треньор в “Етър” Тодор Киселичков, а после наставник стана Милчо Сирмов, който има договор чак до 2024 година.
44-годишният Александър Димитров пък през декември 2018 г. оглави националния отбор на България за младежи.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново