БФС благодари на “Етър” и другите клубове, че си пускат националите на лагер

Публикувано на пт, 17 февр. 2017
129 четения

От Българския футболен съюз благодариха на “Етър” и другите български клубове, които дадоха разрешение на своите национали да се включат в лагера следващата седмица. Както вече писахме, двама футболисти на “виолетовите” бяха повикани от селекционера на младежкия тим Антони Здравков – това са Чавдар Ивайлов и Галин Ташев. Те отиват на лагер в столицата от 20 до 23 февруари, като на 22-и младежите до 21 години ще играят срещу “А” отбора на България на Националния стадион “Васил Левски”.
Тъй като датата не е официална за лагери от ФИФА, клубовете не са задължени да пускат играчите си, както направи “Ботев” (Пловдив). Двамата етърци обаче нямат пречки, въпреки че следващата седмица е изцяло насочена върху старта на “болярите” на 25 февруари срещу “Оборище” (Панагюрище).
“Българският футболен съюз отправя специална благодарност към представителите на клубовете от Първа и Втора професионална лига за оказаното съдействие и разбиране, относно повиканите футболисти за учебната игра между “А” националния отбор и младежкия национален отбор до 21-годишна възраст. Вярваме, че нашето добро сътрудничество ще продължи и занапред”, се казва в съобщението на БФС.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново