Баскетболистите на “Етър-49” продължават наказателната акция в първенствата на зона “Мизия”

Публикувано на чт, 11 Дек. 2014
203 четения

Нови четири победи в първенството на зона “Мизия” постигнаха отборите на Баскетболен клуб “Етър-49”. Габровската зала “Орловец” бе домакин на срещите от третия кръг при юноши до 19 години.
Великотърновските баскетболости постигнаха разгромна победа срещу връстниците си от “Локомотив” (Горна Оряховица) с 66:43 и сразиха “Спартак” (Плевен) с 57:41. Горнооряховските баскетболисти загубиха и срещата си с “Чардафон Орловец” с 50:61. Великотърновският клуб е на второ място в класирането с 11 точки, с 1 по-малко от лидера “Дунав” (Русе). “Локомотив” заема четвърта позиция със седем точки. В следващия четвърти кръг, който ще се проведе във Велико Търново, “Етър-49” ще играе с “Дунав” и с аутсайдера “Чардафон Орловец”.
Междувременно 12-годишните момчета на “Етър-49” спечелиха нови 2 победи в първенството, в кръга, игран в Габрово. В неделя етърци записаха разгромни победи над “Чардафон Орловец” с 55:13 и “Чавдар” (Троян) с 46:19 и се утвърдиха като лидери в групата. В другата среща от турнира състезателите от Троян се наложиха над връстниците си от Габрово с 45:35.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново