Атанас Джамбазов нокаутира 120-килограмов шампион по кемпо

Публикувано на ср, 5 авг. 2015
1574 четения

В Амфитеатър “Арена” в Свети Влас при невиждан интерес се проведе 35-ото бойно шоу, организирано от най-голямата родна проумотърска вериа “Maxfight”. Шампионатът, който вече има нов правилник, предложи на зрителите общо 10 мача, 6 от които с международно участие.
Силните международни срещи направиха турнира запомнящ се, с нови предложения за следващото 36-то шоу Maxfight. 32-годишният горнооряховчанин Атанас Джамбазов премери сили в тежък мач с гиганта от молдовски произход Толя Чумак.
120-килограмовият боец с внушителна визия се бие за флага на Румъния, където живее. Гигантът бе с най-богата визитка от участниците. 40-годишният боец е записал участия в много международни вериги по смесени боеве, участник в Олимпиадата по борба, медалист от европейски и световни първенства по джудо и световен шампион от тази година по кемпо.
В първи рунд Чумак и Джамбазов изхвърчаха от ринга и паднаха извън него. Прословутият силен удар на Наско Джамбазов му донесе победа, след като успя да повали в нокаут 40-годишния си опитен опонент.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново