67 гола паднаха в първата седмица от турнира

Публикувано на вт, 17 ян. 2017
224 четения

Настоящият шампион “Тера Трак” отново стартира силно.

67 попадения паднаха в двайсете срещи, проведени през първата седмица на зимния турнир по футбол в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” във Велико Търново.
Това означава средна резултатност от 3.35 гола на мач. Най-резултатни победи записаха отборите на “Ресен-2012” с 6:0, както и “Тера Трак” и “Яна-1” (Ресен) с по 6:1. С двата си успеха от началото на турнира именно “Яна-1” е най-резултатният тим, като головата му разлика е 9:1. Ресенци единствени имат 6 точки в група “Б”, от която напред продължават три отбора, така че вече са сигурни за елиминациите.
В група “А”, където също са пет състава, няма толкова изявен лидер. С по четири точки от по два мача са “Калоян-92” и “Амфора”.
Трима футболисти до момента са постигнали хеттрик. Това са Мариян Генов, Мартин Цачев и Илиян Димитров. Единственият тим с две загуби е “Янтра-1” (Драганово), който е вкарал само 1 гол, а е допуснал 10.
Днес в поредния ден от надпреварата от 17,00 ч. “Интернационал” среща “Илстрой”, след него от 18,00 ч. “Бока Хуниорс” играе с “Ресторанти Щастливеца”. От 19,00 ч. е мачът “Евролукс” – “Хуни”, а от 20,00 ч. “Тера Трак” – “Берк Ес” (Русе).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново