23 футболисти на лагер с “Етър”

Публикувано на вт, 17 ян. 2017
313 четения

23 футболисти заминаха на лагер с “виолетовите” в комплекса “Царско село” в столицата. “Етър” е на подготовка там от неделя и ще остане до 28 януари. Единственият, който не отпътува с отбора, е Митко Плахов, който лекува контузия в коляното и е на възстановителен режим.
С отбора в столицата е и вратарят Кирил Акалски, който се възстановява след счупване по специална програма под ръководството на треньора на вратарите Калоян Чакъров. Очаква се Акалски да е напълно готов за началото на пролетния полусезон. Групата от 23 души допълват юношите от великотърновската школа Кольо Станев и Бранимир Ботев.
На проби в тима пристигна Динко Динев, 20-годишен вътрешен халф, минал през школите на ЦСКА и “Славия”. Досегашният играч на етърци Николай Цветков, който напусна през зимната пауза, е подписал договор с основния им конкурент за първото място “Септември”.
Условията в “Царско село” са перфектни, заявиха от щаба на “Етър”. Отборът тренира на изкуствени терени, които са изчистени от снега, както и на терен в зала. В първата седмица от лагера етърци не предвиждат контролни срещи и наблягат на физическата подготовка. На 24 януари ще е първата контрола, като тимът ще пътува до Стара Загора за мач с елитния “Берое” и се прибира в столицата. На 28-и е втората проверка с “Ботев” (Гълъбово).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново