21 гола в третия ден на зимния турнир

Публикувано на пт, 13 ян. 2017
395 четения

“Тера Трак”

21 гола видя публиката в третия ден на зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски”. Това бе и най-резултатният досега ден, като средно паднаха по повече от 5 гола на мач.
Настоящият първенец “Тера Трак” отново започна безупречно. В група Е футболистите на Тихомир Тодоров разгромиха с категоричното 6:0 състава на “Евролукс” (Джулюница). Хеттрик за победата наниза познатият голмайстор Илиян Димитров, два пъти точен бе Тодор Чирпанов, веднъж са разписа Ивайло Тодоров, а за джулюнчани Бисер Блажев.
Още по-резултатен бе другият мач от групата между “Хуни” и “Берк Ес” (Русе), в който паднаха осем гола. Победата с 5:3 измъкнаха “хуните”, като с хеттрик се отличи Валентин Койнаков. Георги Стефанов и Иван Щараков също се разписаха, а за русенци в последните 4 минути вкараха Даниел Асад (два) и Христо Мартинов.
Две равенства видяха зрителите в другите два мача – от група Д. Съставите на “Бока Хуниорс” и “Интернационал” (Елена) завършиха 2:2. Тимът на “Интернационал” два пъти дръпваше в резултата с попадения на Никола Костов и Кристиян Шалаверов, но Александър Трендафилов възстановяваше равновесието. “Ресторанти “Щастливеца” и “Илстрой” – 1:1, Ивайло Данаилов вкара за 1:0, но Николай Иванов изравни в 23-ата минута.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Ангел Ганцаров

loading...
Пътни строежи - Велико Търново