19 отбора в три възрасти ще спорят в Третия коледен турнир на “Болярчета”

Публикувано на чт, 5 Ное. 2015
403 четения

Един от най-големите детски турнири организира СК “Болярчета” във Велико Търново в края на годината. Общо 19 отбора в три различни възрастови групи ще мерят сили за отличията в третото издание на традиционния вече Коледен турнир по футбол за купата на “Болярчета”.
Надпреварата ще се проведе от 17 до 21 декември и за първи път ще бъде в три възрастови групи – деца, родени 2006 г., родени 2007 г. и родени 2008 година, съобщиха президентите на СК “Болярчета” Николай Колев и Десислав Божков.
Редица от най-добрите отбори в България в тези възрасти пристигат в старата столица за състезанието.
При набор 2006 г. участие са потвърдили ЦСКА, ДЮФК Габрово, две формации на “Берое”, “Ферион” (София), “Добруджа” и “Болярчета”. Също седем са участниците и при родени 2007 година – “Делфините” (Варна), “Звездичка” (Бургас), ДЮФК Габрово, “Берое”, “Добруджа”, “Лъвчетата” (София) и “Болярчета”. Пет са съставите при най-малките футболисти, родени 2008 година: “Добруджа”, ДЮФК Габрово, “Делфините” (Варна), “Лъвчетата” (София) и “Болярчета”.
Ще се играе всеки срещу всеки, а не по системата на елиминациите. Целта е децата да изиграят колкото може, повече мачове. Двубоите ще са в ДКС “Васил Левски” и спортната зала на ВТУ “Св. св. Кирил и Методий”. По традиция ще има купи за победителите и награди за всички участници с любезното съдействие на нашите спонсори, основният от които е “Лактима Балкан”, съобщи Николай Колев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново