15 медала за “Браун тим” от международно състезание по колоориентиране

Публикувано на ср, 22 сеп. 2021
87 четения

15 медала спечелиха състезатели на “Браун тим” от тридневно състезание WRE по колоориентиране, организирано от клуб “Вариант 5” – Търговище. Стартовете бяха за купа “Попово” и купа “Щръклево” край съответните селища. Участваха над 200 ориентировачи на колела в различните възрасти не само от България, но и от чужбина. За елитните групи състезанието носи точки за Световната ранглиста и в същото време е генерална тренировка за българските домакини, които догодина ще организират стартове за Световната купа и Световно за ветерани.
Състезателите на “Браун тим” се представиха отлично в трите старта – средна, дълга дистанция и спринт, и завоюваха общо 15 медала.
Дария Стаменова е с три златни отличия във възраст Ж16. В същата възраст Дарина Андреу завоюва два сребърни медала, а Карина Ибрямова е с два бронзови. Диян Савов е с три сребърни медала в група М16, а Стефан Тихов е с бронзов медал в по-малката възраст М14. Теодора Табакова при Ж21 се класира трета на дългата дистанция. В група М40 Калин Пенчев е първи на средната дистанция, а Бойко Рачев е втори в спринта и трети в дългата.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново