15 гола в първия ден на зимния турнир

Публикувано на ср, 13 ян. 2016
395 четения

“Амфора” (Драганово) надделя с 4:1 над “Gang Bang”. сн. А. ГАНЦАРОВ

Общо 15 гола паднаха в първия ден на зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски”. И четирите мача от днес бяха оспорвани, като в тях не бе фиксирано нито едно равенство.
На старта отборът на “Геги Трейд” победи трудно с 3:2 “Илстрой”. Тимът поведе с класическото 3:0 с две попадения на Павел Стефанов и едно на Иван Колев, а до края съперникът успя да върне два гола чрез Борислав Борисов и Кристиян Костадинов, но за изравняване вече нямаше време.
В другия мач от група “А” тимът на “Брайтън” отстъпи с 1:3 на “Продължаваме напред”. Мирослав Кондев се разписа на два пъти в 6-ата и 12-ата минута, а в 22- та Йордан Димитров направи преднината на тима си класическа. След почивката Станислав Петров върна надеждите на “Брайтън”, но само толкова.
След това се играха и две мача от група “Б”. Само един гол падна в първия, като “Аутсайдерите” взеха минимална победа с 1:0 над “Палавници”. Попадението с цената на три точки бе дело на Даниел Марков в 24-ата минута.
В най-интересния мач за вечерта също от група “Б” съставът на “Амфора” (Драганово) надделя с резултат 4:1 над “Gang Bang” (Горна Оряховица). Съперникът първи поведе с 0:1 с гол на Светослав Петров, имаше и още шансове. “Амфора”, в чиито редове бяха играчи като Димитър Кушев, Калоян Илиев, Марин Стефанов, Лъчезар Русев, изравни и поведе с 2:1 с попадения на Кушев и Русев, като дори пропусна и дузпа чрез К. Илиев. Отново Кушев вкара за 3:1, след което “Gang Bang” също пропусна от дузпа да върне интригата чрез Диян Гърмидолов, а накрая падна и четвърти гол за “Амфора”, дело на Калоян Илиев.
Снощи в група “В” играха “Ресторанти Бианко” – “Пъмп Систем” и “Фен клуб Етър” – “Севлиево”, а в група “Г” “Янтра” (Драганово) – “Куцаров спорт” и “Няма смисъл” – “Волтрон”.
Днес е третият ден от надпреварата, като от 17 ч. “Водстрой” посреща “Гранде” в група “Д”, а час по-късно “Тогеди” – “Тера трак”.

Късните мачове са от група “Е”: от 19 ч. “Банка ДСК” – “Яна-1” (Ресен), а от 20 ч. “Тремол” – “Тоти транс”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново