10 отличия за свищовските каратисти от фестивал в София

Публикувано на вт, 18 Дек. 2012
473 четения

С 19 участника се представи годжу карате клуб “Алеко” на Фестивала по бойни спортове, организиран от Централен полицейски карате клуб. 234 състезатели по карате от 18 клуба в страната участваха в състезанието в столичната зала “Универсиада”. В крайното класиране по медали клуб “Алеко” се нареди на четвърто място с общо 10 медала – 4 златни, 2 сребърни и 4 бронзови.
Във възрастовата група деца, родени 2001-2002 година, Ивелин Ангелов стигна до финалните срещи в двете дисциплини. Свищовлията стана шампион на ката индивидуално и е вицешампион на кумите до 35 кг. В същата възраст Лорен Босилков завоюва бронзов медал на ката индивидуално. Мая Александрова спечели сребърен медал на ката индивидуално при деца, родени 2003-2004 година. В тази възрастова група Захари Николов е с бронзов медал на кумите макивара.
При юноши младша възраст Иво Исев е шампион на ката индивидуално и взе бронзов медал на кумите в категория до 40 килограма.
Калоян Георгиев стана шампион на кумите в кат. до 60 кг при старша възраст, Браян Марков с бронзов медал на кумите до 55 кг. При младежите Пламен Фердинандов е победител на кумите в категория над 70 кг.
От ръководството на свищовския клуб благодариха на всички родители за оказаната помощ по време на състезанието, поздравиха състезателите за успешното представяне и им пожелаха да са все така упорити, за да постигат още по-големи успехи.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново