Откриват “Decathlon” във Велико Търново

Публикувано на чт, 19 Сеп. 2019
16510 четения

Магазин “Decathlon” във В. Търново ще бъде отворен в първите дни на октомври, научи “Янтра ДНЕС”. За официалното откриване от Испания се очаква да пристигне Мигел Анхел Санчес Кандон, директор на Декатлон България. Поканени са още кметът на старата столица Даниел Панов, както и представители на спортните среди.
Търговският обект на една от най-големите компании за спортно оборудване и екипировка в света е разположен на втория етаж в Търговския парк на ул. “Магистрална”, на мястото на мебелен магазин “Явор”. Новият обект ще се простира на площ от 1295 кв.м, а в него ще работят около 10 души. Концепцията на френската марка е да предлага максимално разнообразие от спортни продукти на достъпни цени на едно място. Във всички обекти на фирмата могат да бъдат намерени облекла, уреди, спортно оборудване и аксесоари за всички видове спорт. Разполага и с над 20 собствени марки, както и собствен развоен център.
“Decathlon” е лидер на пазара на спортни стоки с разкрити над 1000 магазина в 30 страни в цял свят. Първият обект от веригата бе открит в България през лятото на 2013 г. в София. В момента компанията има два магазина в София и по един във Варна, Пловдив и Стара Загора.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново