Коалиция ГЕРБ-СДС във Велико Търново: Ред в хаоса и връщане на България по пътя на развитието

Публикувано на пт, 11 юни 2021
4834 четения

Ред в хаоса, в който е поставена българската държава, и връщане на пътя на развитието – това е амбицията на кандидатите за народни представители в 46-о Народно събрание от Коалиция ГЕРБ-СДС с № 5 в интегралната бюлетина. Листата за Великотърновски регион е балансирана, съчетава опита, авторитета и професионализма на доказани личности с идеите и новаторството на млади хора, които вече успешно са се реализирали в избраните от тях сфери. А неин водач е доказалият се здравен министър от последното редовно избрано правителство проф. д-р Костадин Ангелов – професор по хирургия и здравен мениджър.
Втори е Венцислав Спирдонов, юрист и икономист, председател на Великотърновския общински съвет. Веднага след него е журналистът, издател и доскорошен председател на Общинския съвет в Горна Оряховица Димитър Николов. Четвърти е предприемачът, икономист и общественик Станислав Стоянов. Той бе народен представител в 44-то Народно събрание.
Пети е младият предприемач Георги Недев – координатор на МГЕРБ във Велико Търново, популярен и с уменията си по мотокрос. На шесто място е уважаваният университетски преподавател проф. д-р Любомира Попова, народен представител в 45-о Народно събрание и бивш областен управител. Седмата позиция е за университетския преподавател, юрист и икономист Станислава Стоянова, която бе народен представител е 44-то Народно събрание.
Осма е Росица Димитрова. Вече 15 години оглавява общинската дирекция “Социални дейности и здравеопазване”, един от най-добрите специалисти в страната в сферата на социалната подкрепа. На девето място е инж. Детелина Борисова, инженер ВиК-мрежи и съоръжения, бивш заместник областен управител и кмет на Стражица в мандат 2011-2015.
Десети е уважаваният хирург д-р Николен Стойнов, няколко пъти носител на приза “Лекарите, на които вярваме”. Единадесети е педиатърът д-р Валентин Точков, началник на Детското отделение в МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов” и специалист по детска кардиология и инвазивна терапия в педиатрията.
На дванадесето място е футболната легенда Бончо Генчев, председател на Зоналния съвет на БФС. Тринадесети е Венцислав Георгиев – доктор по политология, най-младият и деен общински съветник в Павликени. Четиринадесети е младият предприемач и ръководител на МГЕРБ в Полски Тръмбеш Цветелин Йорданов.
На петнадесето място е младият предприемач от Килифарево Константин Саралиев. Шестнадесети е футболният треньор от Велико Търново Стефан Ангелов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново