Община Велико Търново представя FairDeal в петък

Публикувано на чт, 10 юни 2021
113 четения

Община Велико Търново кани занаятчии, земеделски производители и всички заинтересовани лица на среща, на която да получи обратна връзка за FairDeal – първата платформа за дигитален маркетинг на занаятчийски и селскостопански продукти. Целта е всички, които имат интерес, да бъдат допълнително запознати с функционалностите на платформата и реална работа с дигиталните магазини.
Представянето ще се състои на 11 юни (петък) от 17,30 ч. в Голяма зала на Общината при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
В детайли ще бъдат демонстрирани работата на платформата, функционалностите и възможностите, които тя предоставя. Екипът на проекта ще предостави точна информация и обективни факти на фона на появилите се спекулации в публичното пространство, касаещи софтуерната мрежа.
Срещата е част от мерките за устойчивост на проекта, по който е създадена софтуерната мрежа FairDeal.
Платформата е нова и напълно безплатна възможност за всеки от вас, ако сте производител на сувенири, ръкоделия, бижута, кулинарни продукти, земеделски продукти и други. Можете да се регистрирате и ползвате мрежата, създавайки свои електронни магазини, напълно безплатно на адрес www.fairdeal.bg
Иновативната система от дигитални магазини е създадена по проект на Община Велико Търново. Платформата е достъпна от всяка точка на света и осигурява директна връзка между производители/занаятчии и клиенти. FairDeal е интегрирана с доказани търговски портали.
Инициатор и водеща организация в проекта е Община Велико Търново. Партньори са Асоциация “Диманш” (Румъния) (DA), Двустранна Българо-румънска търговска камара (България) (BCCBR) и Национален театър “Марин Сореску” – Крайова (Румъния).

loading...
Пътни строежи - Велико Търново