ДПС издигна Николинка Хаджиева за втори кметски мандат в Горско Ново село

Публикувано на вт, 22 окт. 2019
354 четения

Николинка Хаджиева е кандидатът на ДПС за втори мандат като кмет на най-голямото населено място в златаришкото Горско Ново село, в което живеят около 600 души. “Преди да стана кмет, работех като шивачка. Не се срамувам, защото честно и почтено изкарвах прехраната си. Преди 4 години реших да се кандидатирам, защото ми беше болно, че в селото, в което съм израснала, не се случва нищо. Кметовете преди мен са нямали добра комуникация с общинската администрация и не се е правело абсолютно нищо. Преди 4 години ДПС ми даде шанс и реших да се кандидатирам”, заяви Хаджиева.
“Смея да твърдя, че през моя мандат – 2015-2019 г., Горско Ново село се промени изцяло. Част от улиците бяха асфалтирани, а на други беше поставен чакъл. Изградена бе детска площадка, а паркът беше обновен. Ремонтирахме три чешми, които са изградени от нашите предци. Изцяло беше ремонтирана и голямата сграда на кметството в центъра. Обновихме стадиона. След 30 г. успяхме да възстановим футболния отбор на Горско Ново село. Няма училище, но детската градина работи”, разказва какво е свършила за 4 години Хаджиева.
През следващия мандат тя иска в селото да бъдат асфалтирани още повече улици, защото има много млади семейства, които са си закупили имоти в селото.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново