Владимир Стоев от Горна Оряховица впечатли журито на “България търси талант 2021”

Публикувано на вт, 20 апр. 2021
440 четения

Лате артистът и виртуоз в рисуването върху кафе Владимир Стоев от Горна Оряховица впечатли журито на “България търси талант 2021”. Младият и креативен творец получи три пъти “да” от журито, с което продължава напред в следващия етап на шоуто.
Талантливият бариста демонстрира завидни техники и оригинални рисунки върху топлите напитки, които приготви. Презентацията му започна с изобразяването на кученце в чаша лате за Катето Евро, след което нарисува принцеса за другата дама в журито – Славена Вътова. Любен Дилов-син се сдоби с изображение на водолаз, а Ицо Хазарта пожела чаша кафе, върху което са изписани имената на двете му дъщери – Ади и Лора.
“Много обичам, когато на сцената се появи човек, който ни представя нещо неочаквано”, заяви Ицо Хазарта. Своето възхищение не скри и Катето Евро. “Не съм виждала никога досега такива прекрасни рисунки върху кафе”, каза още актрисата. Заедно със Славена Вътова тримата от журито дадоха своето “да” за 32-годишния лате артист. Единственият, който се усъмни в по-нататъшната сценична реализация на Владимир Стоев бе Любен Дилов-син, който даде “не”, но то не попречи за продължаването му напред в шоуто.
Владимир Стоев е възпитаник на СУ “Вичо Грънчаров” в родния си град. Започва да работи като барман още като ученик, но тънкостите на рисуването усвоява във Варна. Неотдавна талантливият бариста попадна на страниците на най-голямото футболно списание в света “Four Four Two”, след като изобрази върху капучино лика на футболиста Лионел Меси. И така от социалната мрежа рисунката на необичайната напитка достига и до спортното списание.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново