Събират средства за семейство, останало без дом след пожар

Публикувано на вт, 11 юни 2024
125 четения

Община Златарица организира дарителска кампания за да помогне на семейството на местен жител, останал без дом. На 4 юни при все още неизяснени обстоятелства изгаря къщата на Христомир Чанев, заедно с всички допълнителни пристройки и почти всичките му вещи. Засега мъжът и семейството му са приютени временно в други помещения. Те обаче нямат средства за възстановяване на опожарения си дом.
“В този труден за Христомир момент той се нуждае от подкрепа и съпричастност. По този повод Община Златарица организира дарителска кампания чрез поставяне на кутия в Информационния център в сградата на Общината за набиране на средства за материално подпомагане на нашия съгражданин. Нека покажем, че сме сплотени като общност и в трудни моменти, като помогнем кой с колкото може. Община Златарица също се включва както с материална, така и с логистична подкрепа и съдействие на Христомир”, съобщават от администрацията на институцията.
Всеки, който желае, може да направи дарение и по банкова сметка: ЦКБ АД Клон Велико Търново, IBAN: BG27 CECB 9790 10G9 4305 00, BIC: CECBBGSF, Христомир Николов Чанев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново