Лясковчанинът Петър Нешев – с нов автомобил Tesla от МЕТРО!

Публикувано на пт, 17 Ян. 2020
7430 четения

Лясковчанинът Петър Нешев стана притежател на уникалния електрически автомобил Tesla Model 3 от играта на МЕТРО в чест на 20-годишнината от основаването на компанията. Той бе изтеглен сред 270 000 клиенти на МЕТРО, които до 31 декември участваха в играта, като сканираха своята карта в магазините в търговската верига, за да се включат без пазаруване в томболата.

Точно в 11 ч. днес Петър Нешев бе посрещнат пред МЕТРО Велико Търново от управителите на великотърновския хипермаркет. След като получи техните поздрави, първото, което щастливецът направи, бе да зареди автомобила от зарядните станции пред магазина. Пред него са разположени две от зарядните станции на МЕТРО за електрически автомобили. Скоро Петър и други собственици на електрически автомобили ще могат да зареждат от зарядните станции на магазина изцяло зелена електроенергия, генерирана от фотоволтаичната соларна система, която МЕТРО ще изгради на покрива на търговския си обект. Първата подобна соларна система за производство на електроенергия за собствени нужди заработи в МЕТРО Благоевград през декември 2019 г.

„Търновското МЕТРО ми е съвсем наблизо. Знам, че дори нещо да ми свърши в ресторанта, бързо ще стигна и ще заредя от магазина, дори да е преди края на работното време“ , сподели Петър. Доволен е от работата си с магазина, от който освен хранителни продукти, е напазарувал и обзавеждането за хотелската си част. Разчита много на хората от магазина във Велико Търново и се радва на подкрепата, която почти ежедневно му оказва Даниел Василев и другите служители по продажби.

„От 20 години съм клиент на МЕТРО. В ресторантьорския бизнес съм от 1984 г, а от 6 години имам собствено заведение и малък хотел, това ми е любимата работа. Отначало ходех в София, после в Русе и Стара Загора, а откакто стартираха и във В. Търново ми е най-близо. МЕТРО като партньор е много добър за нашия бизнес, пазарувам всичко, свързано с един ресторант – меса, млечни продукти, зърнени храни… Почти цялото ни обзавеждане за хотела, кухнята и ресторанта е оттук – фризери, хладилници, маси, печки, шкафове, матраци, всичко е от МЕТРО. Има много добри промоции.

Приятно съм изненадан от тази награда. Колата е фантастична, тя е бъдещето – с нищо не се занимаваш, сядаш и караш: комфортно, икономично, никакъв шум от двигател… С нея ще пътувам и из Европа. Пожелавам на всеки да го споходи такова щастие”, сподели Петър Нешев.

Късметлията позира до дигиталното колело, на което е регистрирал картата си и е спечелил наградата, след което взе количката и отново я напълни със стоки от МЕТРО с помощта на служителите, които го изпратиха чак до изхода с пожелания за безаварийно каране и да бъде все така един от стотиците хиляди верни клиенти на веригата.

Най-големият търговец на едро в България МЕТРО отбеляза своята 20 годишнина с атрактивна кампания, в която, наред с Tesla Model 3, бяха раздадени общо 8 големи награди – апартамент на българското Черноморие, скутер Kimco, компютър Macbook Pro, екскурзии до Дисниленд, Израел, Испания, круиз до Дубай и Абу Даби. Хиляди по-малки награди достигнаха до професионалните клиенти, добавяйки още повече позитивни емоции към успешното им пазаруване в 11-те магазина на компанията.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново