Какви видове виртуални спортове предлага Bwin за своите играчи?

Публикувано на пт, 5 Ное. 2021
87 четения

 

Онлайн букмейкърът Bwin е водещ на пазара вече години наред и продължава да се подобрява, за да задържи своите позиции. Компанията се е фокусирала върху спортните прогнози, но предлага и няколко слот игри, както и възможност за жива казино игра на маса, покер, и виртуални спортове.

Ако искате да се запознаете детайлно с този сайт, то ви препоръчваме да прочетете Bwin ревю, а в следващите редове ще предложим повече информация именно за въпросните виртуални спортове. Най-популярен сред тях е футболът. На сайта обаче той е наличен под различни форми и лиги. Тук можете да очаквате автоматизирано онлайн първенство, което наподобява на Шампионска лига, както и такива за най-силните клубни шампионати – Висша лига, Серия А, Бундеслига, Ередивизи и тн. Бяха добавени и симулации на Световното първенство.

Крайните изходи от мачовете се генерират на случаен принцип чрез компютър. Развоят на срещите протича много бързо, като вместо 90 минути те са сведени до максимум три. По този начин не е необходимо да чакате дълго, за да разберете дали печелите или не. Виртуалният футбол в Bwin е много по-разнообразен от предлаганото при големите конкуренти на компанията.

Следва тенисът. Същестуват разлики при него, като например има анимирана симулация, течаща в реално време. Отново има фаворити и аутсайдери, затова трябва да се запознаете предварително с ранглистите и класиранията. Може да се заложи на повече от един мач. Вдясно има меню със селекциите ви, а самите пазари са отдолу под картината. Наподобяват се реалните маркети, но коефициентите по презумпция са по-високи.

В Bwin популярни са и виртуалните конни надбягвания. Надпреварите с коне дават възможност за огромни печалби при късмет, чрез множествения залог. Преди старта им се появява лист с участниците, техните имена и коефициенти. До тях е полето с прогнози. В него вписвате вашия залог и след това трябва да го потвърдите. След началото се пренасяте на виртуален хиподрум, а анимациите и ефектите са приятна част от изживяването. При сравняване с много други букмейкъри подобни предложения липсват или са със значително по-ниско качество.

В друга секция могат да се открият и надбягвания с виртуални хрътки. Тя е подобна на тази с конете, като отново избирате своите фаворити и сглобявате фиша си преди началото на състезанието. При всяка от тези игри освен стандартните прогнози за победител има и други допълнителни пазари. На Bwin се предлага спидуей състезания с мотори. Те наподобяват истинските, но отново става въпрос за много съкратен вариант.

Така стигаме до тротинг. Това е надбягване с каруци – един не особено популярен, но интересен спорт. Може да се прогнозира победител, както и подредбата на челната тройка. В това забавно електронно състезание са гарантирани много емоции. На еКолодрума пък се надпреварват виртуалните колоездачи. Тук опциите са подобни на предишните няколко изброени и играта е от същия тип.

Виртуалните спортове са интересна алтернатива, когато няма никакви спортни събития или пък сте нетърпеливи да чакате два часа, за да узнаете дали печелите. Те определно си заслужават вниманието, а от Bwin са се постарали за максимално приятно изживяване. Играчите взимат предвид статистиката, отчитат фактора изненада и след това правят прогнозите си. На база на техните анализи и преценка след симулациите изготвят план за следващия рунд и така играта може да продължи буквално, докато на клиентите не им омръзне. Виртуалните спортове са денонощни, нямат точно определен час като реалните срещи.

Това е и друг от основните плюсове, винаги са достъпни и можете да се позабавлявате с тях без други условия. Единствено трябва да имате връзка с интернет на вашето устройство, било то телефон, таблет, лаптоп, настолен компютър. Забавлението е на една крачка разстояние.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново