Пътуващо автокино идва във В. Търново

Публикувано на пн, 25 май 2020
6320 четения

Пътуващо автокино идва във В. Търново на 16 юни с два български филма. Прожекциите ще са на наказателния паркинг под Царевец, а зрителите ще могат да гледат две от най-касовите български заглавия от последните месеци преди пандемията. Филмът „Ятаган“ с Мариян Вълев и дебютиращата в него като актриса Жени Калканджиева, който ще започне от 21 ч. Втората прожекция ще е на комедията “Екшън” и ще е с начален час 22,30.

Киноекранът е с размери 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града, която ще бъде изписана на екрана в деня на прожекцията.

Заради извънредната ситуация, организаторите на събитието ще вземат необходимите мерки за безопасност. Билети ще се продават предварително онлайн и на касите на EasyPay. Гостите ще се проверяват на входа само по номер на автомобил. Във всяка кола ще се допускат само по двама души или семейства. Зрителите ще могат да отварят само шофьорския прозорец по време на прожекцията с цел по голяма социална дистанция. За въпроси и отговори на екрана ще се изписва телефон, на който гостите могат да звъннат и да им бъде оказано съдействие.

Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново