Геро ще разсмее публиката във В. Търново със собствено шоу

Публикувано на ср, 14 юни 2023
530 четения

Популярният актьор и телевизионен водещ Герасим Георгиев – Геро ще зарадва публиката във В. Търново със своя спектакъл “Реформаторът – шоуто на Геро”. Събитието ще е на 27 юни от 20 ч. в Летния театър, а на сцената с него ще излязат и музикантите от Бургаската опера, с диригент Левон Манукян.
В шоуто Геро ще се превъплъти в ролята на директор, спуснат отгоре без никаква квалификация. Подпомаган от послушната си секретарка Соня Ковчезлиева, той изпада в тотална бъркотия, сътворена от сценаристката Юлия Манукян. Хвърлен директно в “клетката на лъва” при музикантите от Държавна опера – Бургас, новоизлюпеният директор сътворява чудеса от безумия само за един ден, а най-голяма съпротива среща от диригента на състава – Левон Манукян. Това накратко е сюжетът на представлението, което е изпълнено с много хумор и интересни карамболи.
Освен на забавния текст, чрез който се казват много истини за съвременната реалност, в новия проект е заложено и на богата музикална програма. Тя включва популярни и обичани заглавия: от Брамс, Шуман, Моцарт, Йохан Шраус – баща и син, Хачатурян, Пиацола, Гершуин и др. В разнообразната музикална програма са включени и обработки на български народни песни, както и емблематичната “Фалшив герой” на Тодор Колев.
Билетите на цени от 16, 18 и 20 лв. вече са в продажба.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново